Goed mens,

Ik ben verheugd dat je dit boek wilt bekijken en/of bestellen. Dat jij bestaat en dat dit boek bestaat. Aanleiding voor dit boek, en het hele BETER Consortium dat er aan ten grondslag ligt, is mijn eigen en heel persoonlijke ervaring met gezondheid.

Het is een gestolde momentopname van mijn voortdurende onderzoek naar hoe ik met kunst de wereld kan verbeteren. De opzet is dat u zich, terwijl u het boek leest, beter zult gaan voelen. Als dit niet het geval is heeft u misschien de placebo in handen. Maar reken, juist als u de placebo heeft, op de helende werking van het placebo-effect.

Veel vreugde!

Martijn Engelbregt
Directeur en oprichter EGBG en BETER Consortium

English summary included!

OM IN TE NEMEN is de uitgebreide publicatie met alle uitslagen, conclusies en reflecties op het onderzoek naar de kunst van gezondheid van het BETER Consortium, een initiatief van EGBG in samenwerking met TAAK en Medisch Centrum Haaglanden.

OM IN TE NEMEN is een uitgave van EGBG, Martijn Engelbregt. Met medewerking van onder meer Pavèl van Houten, Cretien van Kampen, Gijs Frieling, Gabriël Lester, Melanie Bonajo, Eelco Brand, Studio Claudy Jongstra, Fransje Killaars, Job Koelewijn, Frank Koolen, Philip Lüschen, Sachi Miyachi, Marc Mulders, Marjolijn Zwakman, Robert Zwijnenberg, Theo Tegelaers en vele anderen!

Ontwerp van het boek: EGBG;
Jeroen Giessenburg en Martijn Engelbregt

Maak € 23,50 over naar
Stichting Andersom,
Triodos 254697011,
o.v.v. OM IN TE NEMEN
en uw volledige adresgegevens.

ISBN: 9 789081 601726
176 pagina'sDit is een archief. Ons nieuwe werk vind je hier